Visinski radovi

Početna    Usluge    Visinski radovi

Pod visinskim radovima se podrazumeva rad sa zaštitnom opremom i sa odgovarajćim sertifikatima. Ukoliko imate drvo u dvorištu i granu preko 3 metara visine koja Vam smeta i zadaje problem znajte da vam je potrebna usluga sečenje stabla i visinski radovi.

Visinski radovi u korpi

Visinski radovi u korpi spadaju u rizične radove i kao takvi izvođač mora da poseduje odgovarajuće licence i sertifikate. Kompanija Biodez je upravo jedna od takvih. Već dugi niz godina se bavimo sečenjem stabla u vašem imaju sa i bez korišćenja dizalice i korpe. Pre samog sečenja neophodno je predvideti sve moguće opcije samog pada i zaštiti svo ljudstvo i objekte u okolini. Za tako specifičan zahtev neophodno je uže i vitlo sa kojim se vezuje granda ili stablo kako bi se obezbedila još veća sigurnost.

Kompanija Biodez uspešno posluje preko 7 godina i za to vreme imamo veliki broj oborenih stabala i visinskih radova koji su uspešno završeni.

Često postavljena pitanja vezana za visinske radove

Koja je cena visinskih radova?

Cena visinskih radova zavisi od više parametara. Za najbolju cenu molmo Vas da nas kontaktirate putem telefona 065 43 43 475

Call Now Button